Marlaska reuneix els grups parlamentaris per informar sobre l’alerta terrorista

El ministre de l'Interior exposarà les raons per les quals els serveis d'intel·ligència han decidit mantenir l'alerta en nivell 4

    El ministre de l'Interior en funcions, Fernando Grande-Marlaska, durant una atenció als mitjans al Parlament Europeu a Brussel·les (ACN)

    El ministre de l’Interior en funcions, Fernando Grande-Marlaska, ha convocat una reunió aquest divendres a la tarda amb tots els representants dels grups parlamentaris per tal d’informar sobre la situació d’alerta terrorista que hi ha a Espanya i així deixar de costat les especulacions que s’han difós a través de les xarxes socials.

    En la reunió, Marlaska exposarà les raons i les informacions dels serveis d’intel·ligència que han dut Interior a mantenir l’alerta terrorista en el nivell 4 reforçant la vigilància, i indicarà també quines circumstàncies farien activar el nivell 5. A més, el ministre també traslladarà als partits el contingut de la reunió que ha mantingut aquest dijous a Luxemburg amb la resta de socis de la Unió Europea, en la qual s’ha tractat la immigració i els riscos per a la seguretat.

    El nivell 5 d’alerta antiterrorista no s’ha activat mai a Espanya, però l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida (PP), ha demanat aquest dijous a Interior que elevi el nivell d’alerta com, segons ha argumentat, han fet altres capitals europees. El cert, però, és que l’únic país occidental  que està en nivell màxim d’alerta antiterrorista és França, segons ha explicat El Periódico.

    (Visited 31 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari