Amb quin vell conegut han coincidit Mas i Rahola en un acte de condemna a Hamàs?

Artur Mas

L’expresident de la Generalitat Artur Mas i la columnista Pilar Rahola van assistir aquest dimarts a un acte de condemna a Hamàs organitzat a la Gran Sinagoga Maimònides de Barcelona, on van coincidir, entre altres figures públiques catalanes, amb un vell conegut dels anys del procés: el tinent coronel de la Guàrdia Civil Daniel Baena.

Es tracta de qui va ser el responsable de la Policia Judicial a Catalunya durant els anys que es va començar a investigar i encausar els dirigents del procés, i a qui Público i l’independentisme va atribuir des del 2018 el perfil anònim conegut pel sobrenom Tácito, que havia carregat des d’X (llavors Twitter) contra els independentistes.

Baena, que sempre ha negat que fos Tácito, apareix amb la quipà al cap en una foto distribuïda per l’agència Europa Press i publicada per El Nacional, assegut just davant de la filera de cadires on es pot veure, encara dempeus, Mas i Rahola.

La seva presència l’ha difós un altre dels perfils que es va fer famós durant els anys del procés, el de l’agitador independentista Bernat Castro, que ha descrit Baena com “el nostre picoleto trol de Twitter favorit”.

(Visited 439 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari