Josep Santacreu, nou president de la Cambra de Comerç de Barcelona

L'empresari reconeix la seva antecessora i promet que "cap interès extern" els influirà

Josep Santacreu

Foto: ACN, Miquel Vera

L’empresari Josep Santacreu ha estat escollit aquest dilluns nou president de la Cambra de Comerç de Barcelona amb 35 vots a favor dels 58 que conformen el ple.

“Treballarem sense estar influenciats per cap interès extern”, s’ha compromès en la sessió constitutiva del plenari, durant la qual ha afegit que actuarà “sense fer soroll ni estridències”, recull l’ACN.

Santacreu, exconseller delegat de l’asseguradora DKV, ha reconegut la feina “ben feta” de la seva predecessora, Mònica Roca, de la candidatura independentista Eines de País, i ha avançat que “construirem per sobre dels seus fonaments”.

El nou president de l’ens ha assegurat que vol una institució “amb veu pròpia”, que sigui “unida, àmplia, transversal i representativa”.

En el nou govern també hi seran Eloi Planes (Fluidra), com a vicepresident; Martina Font (Font Packaging), com a vicepresidenta segona; Miquel Martí (Moventia), com a vicepresident tercer; i Xavier Comerma (Banc Sabadell), com a tresorer. Marta Angerri (Casa Ametller), Enric Bordas (Santacreu 2000), Emma Gumbert, Joan Nogués (Norprint), Xavier Pujol (Fico Cables), August Tarragó (Llop Gestió Esportiva) i Salvador Vendrell (Ofisol 2000) en formaran part com a vocals.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari