Aragonès: “Tenim assumit que l’amnistia és un fet”

El president de la Generalitat no creu que la manifestació convocada per SCC afecti les negociacions i es desmarca del rebuig a Illa expressat per Junts

Pere Aragonès

Foto: ACN, Marta Sierra

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha considerat aquest divendres que la manifestació contra l’amnistia convocada diumenge a Barcelona per Societat Civil Catalana (SCC) no afectarà les negociacions sobre la investidura de Pedro Sánchez.

Tenim assumit que l’amnistia és un fet i que cal continuar treballant per solucions i perquè la societat pugui decidir el seu futur”, ha dit en roda de premsa des del Palau de la Generalitat, després de reunir-se amb ministre president de Baden-Württemberg, Winfried Kretschmann, recull l’ACN. Segons el president català, les negociacions depenen dels vots que es tenen al Parlament i “no del que es cridi al carrer”, afegeix la mateixa informació.

Després que Junts hagi criticat el paper del líder del PSC, Salvador Illa, en les converses, Aragonès se n’ha desmarcat i ha defensat que en una negociació no es qüestionen els interlocutors de l’altra banda. A més, ha expressat respecte pels representants de l’altra part negociadora.

Sobre els dirigents que preveuen assistir a la manifestació convocada per SCC, el president català ha manifestat que quan “se’n tornin el que els hi demanem és que l’odi, la crítica i l’amargor se l’emportin de tornada a casa” i que “nosaltres continuarem treballant positivament per Catalunya”.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari