L’ACA envia requeriments per excés de consum d’aigua a 170 municipis i 41 indústries després de l’estiu

El director de l'ens avisa que "no es pot descartar cap actuació, ni portar vaixells amb aigua"

El director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Samuel Reyes, ha indicat que l’ens ja ha enviat requeriments per excés de consum d’aigua a 170 municipis i 41 indústries de tota Catalunya. Ho ha dit en una entrevista a TV3 en què ha detallat que per primera vegada aquestes notificacions inclouen un avís sobre la possibilitat d’incoar un expedient de sanció.

Samuel Reyes ha detallat que s’han fet arribar després de l’estiu, un cop finalitzada la moratòria que va aprovar el Parlament sobre aquestes penalitzacions.

A banda, ha reiterat que la previsió, si no plou abans, és que el mes de desembre s’entri en situació d’emergència. En aquest sentit, ha assegurat que “no es pot descartar cap actuació, ni portar vaixells amb aigua com el 2008”.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari