Ponsatí s’ofereix a “ajudar” a crear “un nou projecte polític independentista”

L'eurodiputada, això sí, considera que és una "tasca de les generacions més joves"

L'eurodiputada de Junts, Clara Ponsatí, a l'interior del seu despatx al Parlament Europeu de Brussel·les (ACN, Albert Cadanet)

L’eurodiputada de Junts Clara Ponsatí ha considerat, en una entrevista a Vilaweb, que “hi ha espai” per un “nou projecte independentista” al marge dels partits actuals. A més, ha plantejat que cal preguntar-se si també hi ha “els recursos, les persones, la força” per a engegar-ho. L’eurodiputada ha afegit que “intueix” que sí i que per això que s’obre a “poder-los ajudar si hi ha un grup de gent prou solvent, prou potent, prou capaç” que es decideixi a “arriscar-se”.

Ponsatí, segons recull l’ACN, ha considerat que és “tasca de les generacions més joves“, però els ha allargat la seva mà. Preguntada sobre les negociacions entre Junts i el PSOE per a la investidura, l’exconsellera ha manifestat que “no vam fer el Primer d’Octubre perquè al cap de sis anys el resultat fos una amnistia“.

L’eurodiputada ha retret als partits independentistes que “les implicacions polítiques pràctiques que s’observen són de col·laboració amb l’ocupació“. És en aquest context que sosté que “calen unes altres eines o cal que aquestes forces polítiques revisin molt seriosament la seva pràctica”.

També ha indicat que hi ha “un canvi de discurs” a Junts per Catalunya i ha lamentat que no va entendre el discurs que va fer l’expresident Carles Puigdemont pel sisè aniversari de l’1-O. “Sincerament, no sé bé què ens deixa“, ha dit Ponsatí sobre la intervenció del seu company de files a l’Eurocambra.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari