El preu del lloguer a Barcelona es dispara amb un increment trimestral del 6,6%

La pujada interanual des del març és del 18,1%, segons un informe d'Idealista

Pisos en lloguer

El preu del lloguer d’habitatges ha pujat a Barcelona un 6,6% els darreres tres mesos, un “nou màxim històric” segons el darrer informe de preus d’Idealista, que també xifra en un 18,1% l’encariment interanual des del mes de març.

Segons la mateixa informació, tots els districtes de Barcelona han registrat pujades, la més destacada de les quals ha tingut lloc a Sants-Montjuïc, amb un 10,4%, seguida de les de Sant Martí (9,7%), Ciutat Vella (8,6%) i Gràcia (5,5%), recull Europa Press.

El lloguer a la capital catalana té ara un preu per metre quadrat de 20 euros, mentre que l’import a la província de Barcelona és de 17,2 euros, després d’un encariment del 7,5% el darrer trimestre, i de 16 euros a Catalunya.

Per capitals de provincia, només València i Alacant, amb pujades del 22,1% i el 18,6%, respectivament, presenten increments interanuals superiors a la de Barcelona, que registra l’encariment trimestral més important. L’informe d’Idealista destaca que 34 d’aquestes capitals tenen preus més alts que abans d’aprovar-se la llei d’Habitatge.

Catalunya és la comunitat autònoma amb l’increment de preus més marcat el darrer trimestre, un 5,8%, superant Madrid (4,7%), la Comunitat Valenciana (3,4%), el País Basc (3,1%) i La Rioja (2,9%).

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari