El ple de Barcelona exigeix una regulació dels lloguers “efectiva” al govern central

La proposició, aprovada pel PSC, ERC i BComú, reclama al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana l'aplicació de l'índex de preus de referència

Ple de l'Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona ha aprovat aquest divendres exigir al govern d’Espanya la publicació immediata de la declaració de zones de mercat residencial tensionades aprovada per la Generalitat, amb l’objectiu de “fer efectiva” la regulació dels preus.

L’única proposició de l’ordre del dia en aquesta sessió extraordinària s’ha aprovat en el ple gràcies als vots a favor del PSC, ERC i BComú, davant dels vots en contra del PP, Trias per Barcelona (Junts) i Vox.

Aquesta proposició, a més, insta el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana a aplicar l’índex de preus de referència de lloguer de Catalunya per “garantir una regulació efectiva i real”.

La primera tinent d’alcaldia, Laia Bonet (PSC), ha valorat la iniciativa com una “oportunitat de cooperar de veritat”, però ha lamentat que la sol·licitud del PSC per adreçar la petició a la Generalitat, mitjançant una esmena, no hagi rebut prou suport per tirar endavant.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari