Aragonès insta Junts a “compartir banda a la taula de negociació” amb l’Estat

El president proposa a Batet "dibuixar una nova etapa" per aprofitar la "força" independentista a Madrid

Pere Aragonès

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha instat Junts a “compartir espai i banda a la taula de negociació” amb l’Estat, i que “el ‘qui’ no sigui el problema”. Durant la segona sessió del debat de política general, aquest dimecres al Parlament de Catalunya, Aragonès ha reiterat que “les taules són eines”, i que si ERC i Junts coincideixen en el ‘qui’ i el ‘com’, cal “aprofitar l’oportunitat” per avançar en l’amnistia i l’autodeterminació.

En el torn de rèplica al president del grup de Junts, Albert Batet, el cap de l’executiu català ha insistit: “No ens encallem, el ‘qui’ ha de ser Catalunya, i no jo o qualsevol altre dirigent”. Així mateix, Aragonès ha proposat a Batet “dibuixar una nova etapa” per aprofitar la “força” independentista a Madrid.

(Visited 21 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari