Rajoy respon a Sánchez que l’amnistia “és un frau” i “absolutament immoral”

L'expresident espanyol recorda que, quan va aplicar el 155, "no van parlar de judicialitzar o no judicialitzar"

Mariano Rajoy, compareixent al Congrés en la investigació pel cas 'Kitchen'

Per a l’expresident del govern central, el popular Mariano Rajoy, una llei d’amnistia seria “un frau”, “contrària a la Constitució” i “absolutament immoral”. En aquests termes s’ha expressat l’expresident del govern central aquest dijous, després que el president en funcions, el socialista Pedro Sánchez, hagi dit que serà “coherent” amb el que ha fet fins ara.

L’exdirigent popular, en una entrevista a la COPE, ha insistit que “si es produeix, estarem dient que tot el que va fer la democràcia espanyola, els instruments de l’estat de dret, els jutges, els fiscals i la policia, que tot allò estava mal fet i era il·legítim”. A més, Rajoy ha recordat que quan tots dos van parlar per aplicar l’article 155 a Catalunya l’octubre del 2017, “Sánchez no em va parlar res ni de judicialitzar ni de no judicialitzar”.

Preguntat pel fet que es pugui parlar català, basc i gallec al Congrés dels Diputats, Mariano Rajoy ho ha considerat “absurd” i “un incompliment més de la llei”. I ha reblat: “No hi ha cap parlament del món on la gent, podent entendre’s, parli fent servir una altra llengua. És grotesc i no se li acut a ningú. És lamentable. Estan prenent el pèl al conjunt d’espanyols”.

(Visited 21 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari