L’Audiència Nacional obliga ACS a tornar 210 milions cobrats pel projecte Castor

La justícia rebutja el recurs interposat per Escal UGS contra la resolució de la CNMC

Projecte Castor
Plataformes del magatzem Castor

L’Audiència Nacional ha avalat l’obligació imposada per la Comissió Nacional dels Mercats i de la Competència (CNMC) a Esgal UGS, societat controlada per ACS, de tornar 209,7 milions d’euros que va carregar a la factura del gas després del fiasco del magatzem Castor, revela Eldiario.es aquest dijous.

Aquests fons, en concret, corresponen als pagaments que la promotora del magatzem Castor va rebre en concepte de “retribució financera” els anys 2014, 2016 i 2017, afegeix la mateixa informació.

La secció quarta de la sala contenciosa de l’Audiència Nacional ha rebutjat, el passat 5 de juny, el recurs que va interposar Escal UGS contra la resolució de la CNMC, i també condemna la societat promotora del Castor al pagament de les costes processals.

Aquesta sala ha conclòs que les liquidacions anul·lades per la CNMC són “nul·les de ple dret” i no merament anul·lables perquè “es van realitzar a partir d’un acte legislatiu declarat nul pel Tribunal Constitucional” i perquè ho exigeix “així l’efectivitat d’aquesta declaració”, recull Eldiario.es de la sentència.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari