Sumar sosté que negociar l’amnistia exclou apostar per la unilateralitat

El portaveu, Ernest Urtasun, resta importància a l'avís de Carles Puigdemont sobre les condicions exigides per investir Pedro Sánchez

Ernest Urtasun

El portaveu de Sumar, Ernest Urtasun, ha respost a Junts que apostar pel diàleg sobre l’amnistia, amb l’horitzó de facilitar la investidura de Pedro Sánchez, exclou apostar per la unilateralitat, en declaracions fetes en roda de premsa recollides per Europa Press.

L’eurodiputat i exlíder de Junts, Carles Puigdemont, havia replicat aquest diumenge a la líder de Sumar, Yolanda Díaz, que “les condicions no les posa qui et demana ajuda”, i havia comparat la situació del PSOE i Sumar respecte de Junts amb la negociació d’un crèdit bancari.

Urtasun ha restat importància a aquesta reacció de Puigdemont i ha destacat que el to i el diàleg de Junts en les negociacions és “constructiu”, segons la mateixa informació.

“Quan un circula pel carril del diàleg i l’acord, doncs no circula pel carril de la unilateral, jo crec que això és clar”, ha indicat Urtasun en la mateixa línia expressada per Díaz en una entrevista a La Vanguardia.

El portaveu de Sumar, a més, ha considerat que seria positiu, després de la tensió generada durant els anys del procés, que la societat civil s’impliqués en un acord sobre l’amnistia.

(Visited 25 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari