Sánchez afirma que Feijóo es presenta a la investidura per ser cap de l’oposició i no per ser president d’Espanya

Assegura que l'acte del 24 de setembre a Madrid és realment una protesta contra el "nou" Govern del PSOE i Sumar

El líder del PSOE, Pedro Sánchez, al míting de tancament de campanya, a Getafe (Roger Pi de Cabanyes, ACN)
El líder del PSOE, Pedro Sánchez, al míting de tancament de campanya, a Getafe (Roger Pi de Cabanyes, ACN).

El president del Govern central i líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha afirmat que el president del PP, Alberto Núñez-Feijóo, es presenta a la investidura per ser cap de l’oposició, i no per ser president d’Espanya. En un míting dels socialistes a Galícia, aquest diumenge al matí, Sánchez també ha assegurat que l’acte del 24 de setembre a Madrid és una protesta contra el “nou” Govern del PSOE i Sumar.

El PP celebrarà aquell dia una concentració contra l’amnistia, dos dies abans del debat d’investidura de Feijóo. En la mateixa línia, Sánchez ha assegurat que Espanya “badalla” davant la “descomunal pèrdua de temps” de Feijóo i les seves “mentides”. Sánchez, en un símil futbolístic, ha conclòs que el líder del PP ja hauria vist la targeta vermella per fer perdre el temps a la ciutadania.

El secretari general del Partit Socialista de Galícia, Valentín González Formoso, ha dit a Sánchez que “faci el que hagi de fer”, en referència a la seva possible investidura. “Aquest partit sap passar pàgina, construir i dialogar”, ha expressat.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari