La diputada de la CUP Eulàlia Reguant deixa el Parlament enmig del procés de debat intern del partit

Abandona la vida pública, però assegura que seguirà militant des de la base de l'organització

La diputada i portaveu de la CUP-NCG, Eulàlia Reguant, en la seva intervenció a l'acte de clausura de l'Escola d'Estiu de la CUP (Norma Vidal, ACN)
La diputada i portaveu de la CUP-NCG, Eulàlia Reguant, en la seva intervenció a l'acte de clausura de l'Escola d'Estiu de la CUP (Norma Vidal, ACN).

La diputada i portaveu de la CUP-NCG, Eulàlia Reguant, ha anunciat que deixa el Parlament de Catalunya enmig del procés de debat intern que ha encetat l’organització. Ho ha explicat durant la clausura de l’Escola d’Estiu del partit, que s’ha celebrat a la Nau Bostik de Barcelona. “Està bé que aquelles que fa més de vuit anys que estem a primera línia baixem del faristol per construir amb totes nosaltres”, ha afirmat Reguant entre aplaudiments.

Ha deixat clar que tot i abandonar la vida pública seguirà treballant a la CUP i militant des de la base. Ha considerat que “ara és el moment que tothom s’arremangui des de cada racó del país per construir i fer de la unitat popular la millor eina de totes”.

Ha explicat que han estat “anys molt intensos i convulsos, amb moments d’alegria i de frustració”. S’ha mostrat convençuda que el procés de debat nacional que ha obert la CUP servirà per “enfortir l’organització, fer l’autocrítica necessària, sumar i multiplicar propostes i, sobretot, agafar impuls”.

(Visited 155 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari