Mor un home atropellat per un tren en un pas a nivell a Calella

La circulació de combois a l'R1 entre Sant Pol i Calella s'ha restablert després d'estar tallada durant més d'una hora

Un tren de la línia R4 de Rodalies de Catalunya (Renfe)
Un tren de la línia R4 de Rodalies de Catalunya (Renfe).

Un home ha mort atropellat per un tren en un pas a nivell a Calella (Maresme). Els Mossos d’Esquadra investiguen les causes d’aquest succés, però tot apunta a una mort accidental. Segons ha pogut saber l’ACN, la víctima hauria passat les vies quan les barreres estaven baixades. A conseqüència d’aquest sinistre, la circulació de combois de l’R1 de Rodalies entre Sant Pol i Calella ha estat interrompuda durant més d’una hora.

Fonts de Renfe han informat que l’incident s’ha produït al voltant de dos quarts de nou del matí. La companyia ha habilitat un servei de transport alternatiu per carretera entre Arenys de Mar i Pineda de Mar mentre la línia ha estat tallada. Els trens circulen amb demores que poden superar els 45 minuts.

Fins al punt s’hi han desplaçat diverses dotacions de la policia i personal del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). Protecció Civil ha activat durant una hora el pla Ferrocat en situació de prealerta.

(Visited 68 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari