Dos detinguts pel cultiu de 1.182 plantes de marihuana a Teià

Els Mossos atribueixen als arrestats delictes contra la salut pública, falsificació de document, defraudació de fluid elèctric i pertinença a grup criminal

Plantes comissades a Teià pels Mossos

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 7 de setembre dues persones com a presumptes gestors d’un cultiu de 1.182 plantes de marihuana en una casa llogada de Teià (Maresme).

Les detencions es van produir quan els agents van corroborar la sospita que una casa aïllada del municipi contenia una plantació interior. Allà, els investigadors van descobrir que els arrestats havien falsificat nòmines per mostrar solvència econòmica a la immobiliària, difon l’ACN.

En l’escorcoll de la finca, a banda de les plantes, els Mossos van trobar 162 làmpades, 158 transformadors, 54 ventiladors i 15 aparells d’aire condicionat. A més, les connexions elèctriques de la casa eren fraudulentes i, segons la companyia subministradora, el consum de la llar era similar al de 15 domicilis i l’import defraudat puja a 69.266 euros.

Els dos suposats responsables del cultiu, de 41 i 29 anys, van passar a disposició judicial a Mataró el 9 de setembre per la presumpta comissió de delictes contra la salut pública, falsificació de document, defraudació de fluid elèctric i pertinença a grup criminal.

(Visited 24 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari