Rubiales demana perdó pel petó a Hermoso: “M’he de disculpar, no em queda una altra”

El president de la RFEF diu que va ser fruit "d'un moment de màxima efusivitat" i sense "mala fe"

    Luis Rubiales

    El president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, ha demanat disculpes pel petó forçat a la jugadora Jennifer Hermoso durant la cerimònia d’entrega de les medalles del Mundial femení. En un vídeo a les xarxes socials, Rubiales admet que “segurament” es va equivocar i assegura que el petó es va produir “en un moment de màxima efusivitat, sense mala intenció ni mala fe”. A més, destaca que té “una magnífica relació” amb Hermoso.

    “Ho veiem com una cosa natural, normal i sense mala fe”, ha justificat el president de la RFEF, que ha reconegut que hi ha gent que s’ha sentit “danyada”. “M’he de disculpar, no em queda una altra“, ha indicat Rubiales, que ha admès que ha d’aprendre d’això i “entendre que quan un és president d’una institució tan important com la Federació ha de, sobretot en cerimònies i aquesta mena de qüestions, anar més amb compte”.

    Les disculpes de Rubiales arriben després que algunes veus de l’executiu central hagin criticat la seva actitud amb Hermoso. El ministre de Cultura i Esport en funcions, Miquel Iceta, ha demanat “explicacions” al president de la RFEF pel que ha considerat un gest “inacceptable”, mentre que la ministra d’Igualtat en funcions, Irene Montero, ha alertat que el “petó sense consentiment” és “una forma de violència sexual que patim les dones de forma quotidiana i fins ara invisible”, i ha avisat que “no ho podem normalitzar”.

    (Visited 70 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari