Quin és l’últim insult que ha dedicat Lluís Llach a Miquel Iceta?

“Un poca cosa, enamorat de si mateix”. Així es va referir Lluís Llach al ministre de Cultura, Miquel Iceta, en un missatge a Twitter el passat 11 d’agost. El cantant retirat va insultar així Iceta en el comentari que va fer a una piulada de Roger Guarch. Aquest periodista militant de JuntsxCat no es quedava tampoc curt a l’hora de llençar un missatge d’odi contra el ministre: “nova imbecil·litat del racista @miqueliceta. Aquesta vegada el que pensa que “el resto del mundo es la jungla” ara surt amb una nova burrada de les seves: segons ell la Rumba Catalana, perquè sigui patrimoni espanyol s’ha de dir rumba espanyola o d’Espanya”.

Llach s’ha apuntat darrerament a les causes conspiranoiques del món independentista més intransigent. Ha reenviat la convocatòria d’un acte davant la Delegació del Govern espanyol, aquest dijous, per acusar les clavegueres de l’Estat d’estar rere els atemptats jihadistes de l’agost del 2017 a Barcelona i Cambrils. També ha acusat els mossos d’esquadra de ser “una sucursal ideològica i nacional de la Policia Nacional”, després que un membre d’aquest cos matés un home que havia robat un cotxe amb el qual intentava atropellar-lo.

L’actual conseller polític del Consell de la República Catalana que presideix Carles Puigdemont fa molts anys que no suporta els socialistes. Es va querellar contra Felipe González quan el govern socialista que presidia va impulsar l’ingrés d’Espanya a l’OTAN. D’això ja fa quasi quaranta anys. L’última socialista a patir els insults de Lluís Llach ha estat la vicepresidenta primera del govern espanyol, Nadia Calviño. Quan s’ha sabut que és candidata a presidir el Banc Europeu d’Inversions, el cantant retirat li ha dedicat aquesta frase a Twitter: “Que la bombin. Una botinera”.

(Visited 609 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari