Investigació oberta pel vídeo on un mosso propina una bufetada a un home a Olot

Un vídeo que circula per les xarxes mostra com l'home està assegut a terra cridant

Agents dels Mossos d'Esquadra
Agents dels Mossos d'Esquadra

La Direcció General de la Policia ha obert una investigació arran d’un vídeo on es veu un agent  dels Mossos d’Esquadra propinant una bufetada a un home que està cridant en plena nit al carrer, a Olot (Girona). Fonts del cos han explicat que van tenir coneixement d’aquests fets aquest dijous a la nit –tot i que s’haurien produït la nit de dimecres- i que ho han elevat a la divisió, que depèn de la direcció, a qui li pertoca investigar aquest tipus de fets.

Al vídeo, que ha fet públic Infogarrotxa, es veu com hi ha un home assegut en ple carrer de nit i increpa a una patrulla que s’hi dirigeix, presumptament, arran de la trucada dels veïns que es van queixar pels sorolls.

(Visited 90 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Investigació oberta pel vídeo on un mosso propina una bufetada a un home a Olot”

  1. Aqui van voler montar una policia tipus anglés.
    I han montad una policia de chulos i chulas violents.
    U con diu un amic abocat, chulos i chulas de gimnasi.
    NO COMMENT

    Respon

Feu un comentari