S’esfondra l’escala d’un edifici d’habitatges del Poblenou

Catorze persones han estat desallotjades i set han demanat assistència

Policies davant l'edifici on s'ha enfondrat l'escala

L’escala interior entre dos pisos d’un edifici d’habitatges situat a la rambla del Poblenou de Barcelona s’ha esfondrat. Segons ha avançat Betevè, es tracta d’una escala que estava en reformes. La infraestructura ha caigut cap a les dues de la tarda i no ha deixat cap ferit.

A la zona de l’accident s’hi ha desplaçat el cos de Bombers de Barcelona, agents de la Guàrdia Urbana, així com professionals del Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB). Es tracta d’un edifici de sis plantes amb tres habitatges a cadascuna d’elles. Un total de 14 persones han estat desallotjades, set de les quals han fet una petició d’assistència al CUESB.

El tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, ha confirmat que l’escala és la única part afectada de l’edifici i que les causes de l’esfondrament de moment són desconegudes. “Els professionals les hauran d’esbrinar”, ha explicat en una atenció a mitjans a les portes del bloc d’habitatges. També ha afirmat que s’oferirà acompanyament als veïns afectats i que restes pendents de les explicacions que pugui donar l’empresa que s’encarregava de les obres.

(Visited 75 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “S’esfondra l’escala d’un edifici d’habitatges del Poblenou”

Feu un comentari