Sumar diu que les converses amb ERC i Junts “avancen positivament”

El partit de Yolanda Díaz reclama "més ambició" al PSOE per negociar un govern de coalició

    El portaveu de Sumar, Ernest Urtasun, en una roda de premsa (ACN)

    El portaveu de Sumar, Ernest Urtasun, ha assegurat que les converses amb ERC, Junts , EH Bildu, PNB i BNG per investir Pedro Sánchez “avancen de forma positiva”. En una entrevista a la Cadena SER, el portaveu de la formació de Yolanda Díaz ha apuntat que “tots volem que això surti bé” i que cap dels partits nacioalistes vol “donar-li una segona oportunitat al PP i Vox”.

    Urtasun ha mantingut discreció pel que fa al contingut de les converses entre les diverses formacions, i ha afirmat que “és aviat per parlar de contingut i del que negociarem”. No obstant això, el portaveu de Sumar ha considerat que el “bloc progressista” s’ha de veure reflectit en una majoria a la Mesa del Congrés dels Diputats, i això ha d’incloure els “partits nacionalistes”.

    D’altra banda, Urtasun també ha reclamat “més ambició” al PSOE de cara a la negociació del programa del pròxim govern de coalició i ha lamentat que, en els primers contactes, els socialistes hagin posat sobre la taula plantejaments “clarament insuficients” i poc concrets. Per això, el portaveu de Sumar demana al partit de Sánchez que “s’assegui a negociar seriosament un govern de coalició que sigui ambiciós”.

    (Visited 44 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari