Els Bombers donen per extingit l’incendi de Portbou

En total s'han cremat 573 hectàrees, 387 a Colera i 185 a Portbou

  Part d'una finca cremada per l'incendi de Portbou (ACN)

  Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han donat per extingit l’incendi de Portbou i Colera (Alt Empordà) aquest dimarts al migdia. Des d’aquest diumenge al matí no s’havien registrat revifalles i per això el dilluns a primera hora van dir que ja estava controlat. Arran d’aquest canvi de fase, ja es van aixecar les restriccions de trànsit a l’N-260 que hi havia vigents.

  Una quinzena de dotacions remullaven la zona i aquest vespre s’ha quedat només un camió d’aigua revisant el perímetre. Finalment, quan faltaven dos minuts per la una del migdia, els Bombers han anunciat que el foc ja s’havia extingit. En total s’han cremat 573 hectàrees, 387 de les quals a Colera i 185 a Portbou.

  (Visited 32 times, 1 visits today)
  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Feu un comentari