El ‘pool’ mediàtic de Vicent Sanchis promou una campanya perquè s’insulti el president del govern espanyol

El GrupMón comercialitza samarretes amb el lema “Sánchez, mamón, truca al Puigdemont” i proposa que es cridi aquesta expressió als concerts musicals de l’estiu

Samarreta amb el lema "Sánchez, mamón, truca al Puigdemont", comercialitzada pels mitjans del GrupMón

El GrupMón ha llençat una campanya de venda de samarretes amb el lema “Sánchez, mamón, truca al Puigdemont” i proposa que es cridi aquesta expressió als concerts musicals que es facin aquest estiu. La campanya va arrencar amb l’article publicat el passat dia 26 de juliol a diversos mitjans del grup, del qual n’és director general Vicent Sanchis, que va dirigir TV3 entre els anys 2017 i 2022. En la informació, firmada com a Redacció a diversos mitjans del GrupMón, s’anima als ciutadans a aconseguir la que s’anomena “la samarreta de l’estiu”.

La samarreta l’ha produït l’empresa Global Solutions 2014 i es pot comprar al seu portal urnesdelreferendum.cat per 15 euros. El GrupMón regala un cupó perquè els que la vulguin adquirir paguin un 15% menys. És a dir, als seguidors dels mitjans de comunicació que controla Sanchis, les samarretes insultant Pedro Sánchez els costen 12,75 euros.

“La nova samarreta de l’estiu surt de la consigna corejada massivament pel públic d’un concert de festa major a Salt, el Gironès, l’endemà de les eleccions”, segons el text que es pot llegir als mitjans del GrupMón. L’article inclou un enllaç amb el web d’urnesdelreferendum.cat i s’afirma que “la consigna sorgida tan sols un dia després del 23-J es pot estendre per les festes majors i concerts d’aquest estiu, perquè la negociació política que tot just comença ara s’allargarà durant setmanes”.

L’article inclou la piulada que va fer Aleix Clarió, membre de l’equip de Carles Puigdemont com eurodiputat, en què difonia un vídeo de 13 segons amb els crits de “Sánchez, mamón, truca al Puigdemont” que van fer assistents al concert de Salt i hi escrivia: “que es converteixi en el crit unànime a tots els festivals de música d’aquest estiu”. Clarió també va retuitejar el post d’El Món en què anunciava la seva campanya de comercialització de les samarretes. Aquest post va ser comentat per un usuari de Twitter així: “Un diari digital sobiranista promocionant una expressió no catalana… Acomplexats! Som un País petit, esquifit… I ep! En teniu tota la llibertat, només faltaria…”.

Un altre usuari ha suggerit que “podríem fer pancartes i penjar-les dels balcons”, proposta que Clarió considera que “no és mala idea”. No falta qui considera que “Cabron també rima”. Entre els milers d’usuaris que han marcat el símbol de “m’agrada” en aquest tuit hi ha el perfil oficial de la sectorial de Seguretat i Defensa de JxCat, la secció d’aquest partit a Sant Julià de Ramis, on hi té casa Puigdemont, alguns familiars seus, diverses delegacions del Consell de la República o l’ex-diputat del Partit per la Independència Àngel Colom.

(Visited 959 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari