Mas recomana a Puigdemont ser “més exigent que intransigent”

L'exlíder de CDC consideraria una "temeritat" tornar a les urnes i constata que la força d'ERC i Junts és "determinant"

Artur Mas

L’expresident de la Generalitat Artur Mas ha recomanat al seu successor Carles Puigdemont que sigui “més exigent que intransigent” per evitar una repetició electoral. En una entrevista a Catalunya Ràdio, aquest dilluns, Mas ha defensat que ERC i Junts defineixin una “estratègia conjunta” a l’hora de negociar una investidura del candidat del PSOE, Pedro Sánchez: “La força és absolutament determinant, tant per dir que sí com que no.

Artur Mas ha insistit que ell preferiria evitar unes noves eleccions a les Corts Generals: “No és l’escenari desitjable”. Mas també ha apuntat que PSOE i Sumar han d’entendre, si no volen abordar la solució del conflicte polític, que la negociació per part dels partits independentistes “no serà gens fàcil”.

Mas també ha opinat sobre la carta d’ERC que publica avui l’Ara, on els republicans subratllen que “tots els vots independentistes són imprescindibles”. “Ens obliga a sumar esforços”, apunten. L’expresident ha asseverat que està “al 100% d’acord”, però “si és veritat”. I Mas ha constatat que fins ara no ha estat així: “Si a partir d’ara ho és, fantàstic”.

(Visited 58 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari