Marxa enrere al veto de PP i Vox contra cinc revistes a Borriana

El portaveu local de Compromís anuncia que la pressió popular ha doblegat el regidor de Cultura

    Biblioteca de Borriana

    Foto: Ajuntament de Borriana

    Cavall Fort, Enderrock, El Temps, Camacuc i Revista Llengua Nacional, les revistes vetades a la biblioteca de Borriana pel nou govern municipal del PP i Vox, continuaran estant disponibles en aquest equipament municipal, segons ha anunciat el portaveu local de Compromís a Borriana, Vicent Granel, en declaracions recollides per El Temps i l’ACN.

    “La pressió social i cultural ha pogut tombar la decisió que havia ordenat l’actual regidor de Cultura (Vox), i les revistes seguiran perquè la ciutadania de Borriana les puga consultar en qualsevol moment”, ha manifestat. Granel ha considerat “una bona notícia” que “haja funcionat” la mobilització en “defensa de la llibertat d’expressió”.

    Després que la regidoria de Cultura passés a mans de Vox amb la constitució del nou govern a la localitat, es va anunciar l’anul·lació de la subscripció municipal a les revistes, considerades “propaganda pantacalanista” pel nou regidor de Cultura, Jesús Albiol.

    El mateix Albiol va dir que el consistori “no continuarà promovent el separatisme català amb els diners” dels ciutadans. “No som catalans de segona, som valencians i espanyols de primera”, va afegir sobre la decisió.

    (Visited 88 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari