El PP busca un nou líder per substituir Alejandro Fernández

El Partit Popular de Catalunya busca nou lideratge. La formació dona per amortitzat a Alejandro Fernández, actual president i fins ara candidat a la presidència de la Generalitat. De fet, van intentar que marxés a Madrid sent candidat al Congrés, però fonts dels populars asseguren que Fernández està ja tan fora del dia a dia del partit que ni tan sols vol acceptar una oferta així i que prefereix acabar la legislatura catalana i marxar a casa.

Davant aquest buit de lideratge i veient que entre les famílies habituals del PP no hi ha cap que pugui aportar una cara amb tirada electoral que no provoqui que la resta s’alteri, la formació oestà a la recerca d’un nou nom. Fonts del PP i de la cúpula estatal del partit asseguren que es busca una persona amb cert accent catalanista, de caire moderat ara que no cal competir amb l’argumentari de Cs, i que aparegui com una persona seriosa al costat de les astracanades de Vox. “Busquem un nou Josep Piqué, amb tot el que això suposa i va suposar en el seu dia per al PP català”, asseguren des de la direcció, que admeten que els hi està costant trobar-lo.

(Visited 117 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari