Contra quina estratègia de l’independentisme han carregat Joel Díaz i Manel Vidal?

Manel Vidal i Joel Díaz, al programa 'Zona Franca', de TV3, el passat 5 de desembre

Els humoristes Joel Díaz i Manel Vidal han carregat a través de les xarxes socials contra l’estratègia de l’abstencionisme que va promoure un determinat sector de l’independentisme per a les eleccions generals del 23-J. Ambdós s’han preguntat quines són les conseqüències o utilitats d’aquesta iniciativa, fet que ha emprenyat alguns usuaris independentistes que s’han abstingut.

“Feia temps que no veia un processisme tan pur i sense tallar com amb el jugadamestrisme de l’abstenció”, ha afirmat Vidal a través de Twitter aquest diumenge, que ha considerat que “vendre” l’abstenció “com una mena de triomf col·lectiu d’un nosaltres difús, quan és una cosa molt més multifactorial i ningú sap de què servirà, és processisme puríssim”.

Díaz ha participat en la discussió que ha generat la publicació de Vidal i, en resposta a un comentari del col·laborador de La Tarda de Catalunya Ràdio Enric Gomà, que destacava que aquest “processisme” no s’ha vist “en cap telenotícies ni sentit en cap ràdio”, ha apuntat que “ningú amb una mínima dignitat s’atreviria a anar-hi a fer campanya per l’abstenció passiva”. “Imagini’s el ridícul!”, ha afegit l’humorista.

Aquest dilluns, l’expresentador del programa Zona Franca de TV3 ha publicat al seu perfil de la xarxa social un altre comentari, en la línia de Vidal, que qüestiona l’abstencionisme, una piulada que també ha ocasionat comentaris negatius per part dels seguidors de l’estratègia. “Pregunteu de part meva als teòrics de l’abstencionisme de saló quin és, ara, el següent pas de l’estratègia. Que la gent està perdent el temps a la platja esperant instruccions”, ha piulat Díaz.

(Visited 320 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari