Comuniquen a Dani Gallardo que té deu dies per entrar a presó per la protesta contra la sentència de l’1-O

El grup de suport a l'encausat avisa que "no claudicarà davant de l'Estat feixista espanyol i que continuarà lluitant"

El jove raper anarquista Dani Gallardo (Twitter: @ClamLlibertat)
El jove raper anarquista Dani Gallardo (Twitter: @ClamLlibertat)

L’activista Dani Gallardo té deu dies per entrar voluntàriament a la presó per complir amb la condemna de quatre anys dictada pel jutge per haver participat en les manifestacions contra la sentència de l’1-O a Madrid. Així ho ha assegurat el grup de suport a l’activista a través d’un missatge que ha difós a Twitter.

El passat 1 de juny el Tribunal Suprem (TS) va estimar parcialment el recurs de cassació de Gallardo. El magistrat va retallar-li una part de la condemna, però no va eximir-lo d’ingressar de nou en un centre penitenciari. En el comunicat, els companys de Gallardo han remarcat que la seva convicció “és forta”, que “no claudicarà davant l’Estat feixista espanyol” i que “continuarà lluitant des d’on el porti el camí de la repressió”.

El col·lectiu també ha recordat que aquest cas “no és una excepció”, ja que encara hi ha 4.500 persones que pateixen les represàlies per participar de les accions en defensa de l’independentisme. “És per això que continuem i continuarem la lluita pels drets i les llibertats sigui com sigui i costi el que costi”, sentencia el comunicat. L’activista va ser detingut el 16 d’octubre del 2019 en una manifestació a Madrid i va passar un any en presó preventiva.

(Visited 59 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari