Mas desitja que Junts i ERC pactin un mínim d’estratègia, tenen “la paella pel mànec”

L'expresident de la Generalitat no confia que l'independentisme arribi a cap acord

L'expresident de la Generalitat de Catalunya Artur Mas (ACN)

Artur Mas ha desitjat en entrevista a Onda Cero que Junts i ERC pactin “un mínim d’estratègia conjunta” per actuar a Madrid atès que tenen “la paella pel mànec” pel que fa a la governabilitat a Espanya.

L’expresident de la Generalitat ha destacat la “paradoxa” que suposa la pèrdua de pes de l’independentisme al Congrés dels Diputats i el fet que, en canvi, Pedro Sánchez els necessiti per reeditar un govern. Per això ha recomanat als dos partits que marquin una estratègia de mínims per saber fins a on poden arribar.

En tot cas, Mas ha confessat que no confia “massa” en què els dos partits es posin d’acord, tenint en compte els precedents. Mas també ha recomanat a Junts “paciència” si és que vol negociar amb el PSOE.

Mas ha admès que l’escenari que ha deixat la contesa electoral del 23 de juliol és complicat, i ha afegit que “el més probable a hores d’ara” és una repetició electoral. Però tot i això ha indicat que, al seu parer, Junts no té pressa, i no n’ha de tenir, per negociar amb el PSOE.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari