On ha donat Aliança Catalana els seus vots a Junts?

Al Consell Comarcal del Ripollès. Els dos representants del partit de Sílvia Orriols van votar la candidata de Junts a la presidència d’aquest Consell en la sessió que va celebrar el passat dia 17 de juliol. No va servir de gran cosa perquè la candidata de Junts, Manoli Vega, no va fer-se amb la presidència que va recaure en l’alcalde de Llanars, Amadeu Rosell, d’ERC.

Rosell va obtenir la majoria absoluta gràcies als vots dels sis consellers d’ERC, els 3 del PSC i el de la CUP. La representant del partit de Laura Borràs i Jordi Turull es va haver d’acontentar amb els cinc vots dels seus consellers i els dos del partit d’extrema dreta independentista.

ERC i Junts havien arribat a l’acord de governar plegats el Consell però els republicans van voler afegir un punt que anunciés una moció de censura a Ripoll per descavalcar Sílvia Orriols de l’alcaldia. Manoli Vega s’hi va negar. Orriols li ha agraït donant-li els vots dels seus consellers. Un gest que només ha servit per demostrar que entre Junts i Aliança Catalana hi ha una certa bona sintonia.

(Visited 337 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “On ha donat Aliança Catalana els seus vots a Junts?”

Feu un comentari