La Guàrdia Civil intervé cinc cops més petards i coets per Sant Joan enguany que el 2022

Els actes d'infracció es van concentrar a les comarques de Tarragona i Barcelona

Patrol de la Guàrdia Civil
Patrol de la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha intervingut a Catalunya 684.509 petards i coets en els controls de seguretat que va efectuar entre el 5 i el 23 de juny, coincidint amb la revetlla de Sant Joan. És una xifra rècord cinc cops superior a la del 2022, quan van comissar 129.170 elements.

207 agents van participar en un dispositiu que va sumar 1.184 actuacions d’inspecció i vigilància. En total es van cometre 67 actes d’infracció, 16 més que l’any passat, i el 94% d’aquests es van concentrar a Tarragona (35) i Barcelona (29). A Girona se’n van comptabilitzar quatre i cap a Lleida, recull l’ACN.

Entre les infraccions més freqüents destaquen la manca d’eficàcia en les mesures de seguretat, l’existència de persones no autoritzades atenent el públic, la falta d’autorització del punt de venda, la tinença de material fora de les prestatgeries, la disposició del material a l’abast del públic, la presència d’un aparell susceptible de constituir una font d’ignició, i l’emmagatzematge irregular de material pirotècnic, entre d’altres.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari