La falsa metgessa de l’Hospital de Berga també va treballar a Dexeus

Metges de Catalunya demana al CatSalut més controls sobre les contractacions per evitar casos d'intrusisme

Hospital Quirón Barcelona

El grup hospitalari Dexeus-Quirón s’ha sumat a la denúncia de l’Hospital de Berga i ha confirmat que la falsa metgessa també havia treballat per a ells. La dona, que en el cas de Berga ha enganyat durant set mesos, no tenia cap formació de medicina i no s’havia detectat cap incidència en l’assistència.

L’Hospital de Berga va reconèixer “irregularitats importants” en la contractació de la falsa metgessa i ha acomiadat el director de Recursos Humans. Tot i això, el centre ha assegurat que la dona va estar acompanyada en tot moment per un superior, ja que havia explicat que s’havia graduat recentment. “És molt llesta i prudent, i només s’havia detectat que preguntava molt als companys”, va explicar la gerent del centre, Antònia Baraldés.

En un comunicat, Metges de Catalunya ha demanat al CatSalut més control sobre les contractacions per tal d’evitar un altre cas d’intrusisme professional. El sindicat considera que el dèficit de facultatius “no pot justificar la laxitud” en la verificació de la formació, competències i experiència laboral dels candidats. “Els controls han de ser exhaustius i les garanties han de ser totals”, ha subratllat.

(Visited 133 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “La falsa metgessa de l’Hospital de Berga també va treballar a Dexeus”

Feu un comentari