Mas esmena Nogueras i demana “negociar recursos” per Catalunya

L'expresident defensa que "és tan difícil arreglar el dèficit fiscal com arribar a la independència"

L'expresident de la Generalitat de Catalunya Artur Mas (ACN)

L’expresident de la Generalitat Artur Mas, militant del PDECat, ha irromput en la recta final de la campanya de les eleccions del 23-J. Ha estat en un esmorzar aquest dimecres amb la candidata de Junts a les eleccions generals, Míriam Nogueras, i l’expresident de la Generalitat ha admès que “és tan difícil arreglar el dèficit fiscal com arribar a la independència”.

Malgrat això, sí que ha enviat un avís als partits sobiranistes: estan “obligats” a negociar per intentar “arrossegar” el màxim de recursos per a Catalunya. Un enfocament diferent del de Nogueras, que ha lamentat que “negociar amb Espanya és negociar un turbot, obrir la bossa i trobar-hi quatre sardines”. En la seva intervenció, Mas ha demanat el vot per “opcions que defensin els interessos catalans”, però no explícitament per Junts per Catalunya.

(Visited 101 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari