El PP diu ara que si governa dissoldrà la taula de diàleg amb la Generalitat

Feijóo havia evitat rebutjar-la en una entrevista i s'havia mostrat obert a mantenir-la si no afecta "els altres"

Alberto Núñez Feijóo

El Partit Popular (PP) ha assegurat aquest divendres que la taula de diàleg entre el govern d’Espanya i el govern de la Generalitat de Catalunya quedarà “desactivada” si Alberto Núñéz Feijóo és president del govern. Els populars ho han anunciat després que el mateix Feijóo, en una entrevista concedida a El Periódico de Espanya, respongués en termes ben diferents.

A la pregunta de si cal mantenir la taula de diàleg, el candidat popular a la presidència no només ha evitat respondre amb la negativa categòrica que després ha manifestat el partit, sinó que ha dit que no té “interès a anar contra cap taula si està constituïda i té com a objectiu fonamental tractar afers que no afectin els altres. Jo en una taula no puc tractar assumptes que afectin els altres sense informar els altres”, ha reblat.

“Sí que demanaré a la Generalitat de Catalunya, a més de mantenir un diàleg fluid amb les seves autoritats, que s’incorpori a la taula multilateral que és la Conferència de Presidents i el Consell de política fiscal i financera”, ha afegit el dirigent popular a El Periódico de España.

Fonts populars citades per l’ACN consideren que a la taula de diàleg “es tracta d’igual a igual el govern d’Espanya i el govern català” i sostenen que “ni en la seva forma ni en el seu fons respon als objectius” esmentats per Feijóo.

(Visited 80 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari