CCOO detecta “dèficits greus” a la mina de Súria i nega que l’accident mortal del març fos “inevitable”

El sindicat alerta que els "factors de risc hi continuen sent" i demana la readmissió "immediata" del vigilant suspès

Los secretarios de CCOO Industria, Josep Rueda, Cristina Prieto y José Antonio Hernández, en la rueda de prensa sobre el informe del accidente de la mina de Súria, en la sede del sindicato
Els secretaris de CCOO Indústria, Josep Rueda, Cristina Prieto i José Antonio Hernández, a la roda de premsa sobre l'informe de l'accident de la mina de Súria, a la seu del sindicat

Comissions Obreres (CCOO) ha detectat “dèficits greus” en la mina de Súria, propietat d’ICL Iberia, sobretot en l’organització del treball i en la comunicació entre els treballadors.

Aquesta és una de les conclusions de l’informe que el sindicat ha elaborat sobre l’accident mortal del passat 9 de març, on van perdre la vida tres persones. CCOO ha negat que el succés fos “inevitable”, com defensa l’empresa, i ha alertat que si no es duen a terme una sèrie de mesures correctores, els “factors de risc hi continuen sent”.

Així mateix, el sindicat ha demanat la readmissió “immediata” del vigilant del torn en què es va produir l’accident, a qui considera un “cap de turc”, que va ser suspès de sou i feina setmanes després del succés.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari