El Barça evita la denúncia de la plantilla de Barça TV contractant-ne 14 treballadors

L'acord subscrit pel club blaugrana, el canal i Telefónica també inclou un increment de les indemnitzacions per acomiadament

  Un presentador de Barça TV anuncia la vaga de la plantilla

  El FC Barcelona contractarà 14 treballadors de Barça TV i millorarà “substancialment” les indemnitzacions dels acomiadats pel tancament del canal, segons l’acord a què han arribat la plantilla, l’entitat blaugrana i Telefónica a última hora d’aquest dijous, ha explicat el Col·lectiu Ronda aquest divendres.

  Els 14 contractats passaran a formar part de la plantilla de Barça Produccions, on continuaran desenvolupant tasques relacionades amb la comunicació del club blaugrana i la generació de continguts digitals i multimèdia, recull l’Agència Catalana de Notícies.

  La majoria dels treballadors de Barça TV han votat a favor del pacte, que s’ha tancat un dia abans que expiri el termini per negociar i que evita que la plantilla del canal denunciï el club. 80 persones perdran la feina pel tancament, aquest 30 de juny, algunes de les quals fa 20 anys que estaven vinculades a l’entitat blaugrana.

  (Visited 54 times, 1 visits today)
  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Feu un comentari