La mascareta deixarà de ser obligatòria a partir de dimarts

Ho ha dit el ministre de Sanitat després que s'hagin produït retards en la ja anunciada supressió

En unes declaracions a Onda Cero, el ministre de Sanitat, José Manuel Miñones, ha comunicat que preveu que dimarts que ve, 4 de juliol, dur mascareta a farmàcies, hospitals i centres sanitaris ja no sigui obligatori.

La mesura havia de posar-se sobre la taula en el Consell de Ministres d’aquest dimarts, però, finalment, el punt va caure de l’ordre del dia perquè faltaven alguns tràmits.

Miñones ha detallat que la decisió no arriba aquesta setmana perquè el decret que es va debatre no només incloïa aquesta qüestió, sinó també d’altres que encara s’han de polir. Ara, però, la data que marca el ministre per a la retirada total de les mascaretes pot ser la definitiva.

(Visited 78 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari