Jutjada l’unica encausada per la protesta postsentència que va tallar el tren a Girona

Carla Costa, que es va mobilitzar contra les condemnes per l'1-O, afronta una petició de pena de 2 anys i mig de presó per desordres públics

Carla Costa, al Jutjat Penal 5 de Girona

El Jutjat Penal número de 5 de Girona ha jutjat aquest dilluns l’unica encausada per la protesta contra la sentència que va condemnar diversos dirigents del procés per l’1-O, durant la qual centenars de persones van tallar les vies del tren i de l’AVE.

L’acusada, Carla Costa, afronta una petició de 2 anys i mig de presó per desordres públics, suposadament comesos encenent una barricada formada per fustes i pneumàtics a les vies.

Del mig miler de persones que hi van irrompre, la Fiscalia l’assenyala només a ella per aquests fets, basant-se en el contingut d’un vídeo que els Mossos d’Esquadra van creuar amb fotografies de l’encausada.

Costa s’ha acollit al dret a no declarar i ha afirmat abans del judici que la seva causa és “una venjança” contra l’independentisme. La seva advocada defensora ha qüestionat la validesa del vídeo com a prova adduint que no estava clara la manera com els policies el van obtenir, segons recull l’ACN.

(Visited 92 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari