Collboni afirma que treballarà perquè Barcelona sigui “la gran capital progressista d’Espanya”

En referència a un futur pacte de Govern amb els comuns, ha dit que “és raonable pensar que aquest govern a mitjà termini ha de sumar”

El ministre d'Afers Exteriors, José Manuel Albares, i Jaume Collboni, alcaldable del PSC a Barcelona (Sílvia Jardí, ACN)
El ministre d'Afers Exteriors, José Manuel Albares, i Jaume Collboni, alcaldable del PSC a Barcelona (Sílvia Jardí, ACN).

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha assegurat que vol que la ciutat “sigui la gran capital progressista d’Espanya” i ha indicat que aplicarà “una agenda socialdemòcrata”. A una entrevista a ‘El País’, Collboni ha agraït que Barcelona En Comú i el Partit Popular votessin a favor de la seva investidura “per motius diferents”, però que la realitat és que “han votat un alcalde del PSC amb un programa d’orientació socialista, que desenvoluparé en la mesura que tingui els suports necessaris”.

Collboni ha assenyalat que “no hi ha pactes amagats. No hi ha documents secrets” i que no té “cap compromís, ni de programa de formació de govern, ni amb Barcelona a Comú ni amb el Partit Popular, que va prendre la decisió a l’últim moment”.

En referència a un futur pacte de Govern amb els comuns, ha dit que “és raonable pensar que aquest govern a mitjà termini ha de sumar”, encara que “no seria assenyat donar dates, perquè hi ha esdeveniments com el 23-J i moltes incògnites per aclarir”.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari