Xifren en un 90% el seguiment de la vaga d’H&M a Catalunya

CCOO preveu ampliar el calendari de protestes si l'empresa no aplica millores

Botiga H&M
Botiga H&M

CCOO ha xifrat en un 90% el seguiment a Catalunya de la vaga convocada per aquest dijous a les botigues d’H&M a tot l’Estat. Segons els càlculs del sindicat, divuit de les vint botigues de la cadena han tancat les portes tot el dia. Tal com ha ressaltat el secretari de Comissions Mario González, la protesta central ha tingut lloc davant el local de passeig de Gràcia de Barcelona.

“Les propostes que han fet són insuficients pel volum de plantilla que hi ha”, destacava el representant dels treballadors. En aquest sentit, apunta que els principals problemes de la companyia són de falta de personal i l’excés de jornades parcials. De cara als dies vinents, no descarten més manifestacions si la direcció no s’avé a negociar noves millores.

“Esperem que l’empresa reflexioni, perquè per la nostra banda, estem sempre oberts a negociar per valorar i trobar una solució que millori les condicions laborals i salarials”, ha afegit CCOO a escala estatal. Des del sindicat avisen que hi ha sobre la taula una “escalada conjunta” de mobilitzacions amb més aturades i vagues de cara al proper 26 de juny.

(Visited 65 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari