L’ICAB critica que s’aplica la “pena del telenotícies” a l’alcaldessa de Sitges

El degà, Jesús Sánchez, lamenta que no es consideri la presumpció d'innocència ni la importància de la reputació de la detinguda

L'alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, detinguda

El degà del Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), Jesús Sánchez, ha criticat que l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell (ERC), ha patit la “pena del telenotícies” quan ha estat detinguda aquest dimecres sota el focus mediàtic.

Durant una intervenció en un acte organitzat aquest dimecres per l’ICAB, Sánchez ha lamentat que “no tenen en consideració” la importància de la presumpció d’innocència, ni de la reputació per a l’alcaldessa de Sitges, investigada per presumptes subvencions irregulars i fraccionament de contractes municipals.

En concert, segons recull Europa Press, el degà de l’ICAB ha qüestionat que l’ordre d’execució s’hagi d’executar com es va fer, i ha indicat que n’hi hauria hagut prou amb una citació judicial.

L’observatori dels drets de les persones de l’ICAB, organitzador de l’acte on Sánchez ha fet aquestes declaracions, havia emès un comunicat el mateix dimecres que indicava que la llei reforça “aspectes de la presumpció d’innocència que inclou la part processal i la part extraprocessal”.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari