La Policia Nacional escorcolla dependències de l’Ajuntament de Sitges

Els agents de la UDEF han entrat a l'Àrea de Promoció i Territori

La Policia Nacional escorcolla aquest dimecres al matí dependències de l’Ajuntament de Sitges, segons ha avançat la periodista Anna Punsí i ha pogut confirmar l’ACN. Segons Punsí, l’operatiu en marxa està a càrrec de la Unitat de Delictes Econòmics i Financers de la Policia Nacional (UDEF) per presumpta malversació i prevaricació de membres de l’equip de govern actual i dels anteriors a l’Ajuntament de Sitges.

Els agents escorcollen almenys un edifici a la zona de Pruelles, als afores de Sitges, on s’ubica l’Àrea de Promoció i Territori del consistori.

S’investiguen presumptes irregularitats en l’adjudicació de subvencions i fraccionament de contractes a l’entitat Taula del Tercer Sector de Sitges-Garraf.

La investigació va començar fa un any i està centrada en membres de l’actual equip de govern, presidit per Aurora Carbonell (ERC), i d’anteriors legislatures, en les quals governava Miquel Forns (CiU), però també s’investiga funcionaris municipals.

El període sota sospita va de 2017 a 2022 i es calcula que es podrien haver arribat a malversar més de 600.000 euros entre subvencions i contractes fraccionats.  La Taula del Tercer Sector de Sitges-Garraf ha estat rebent 45.000 euros cada any en ajudes i uns 75.000 euros més en concepte de diferents contractes menors.

(Visited 60 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari