ERC destaca que l’alcaldessa i el consistori de Sitges van avisar de presumptes irregularitats

La formació republicana reitera el seu compromís amb la gestió "pulcre i transparent"

    El president d'ERC, Oriol Junqueras, a la seu del partit en roda de premsa (ACN)

    ERC ha fet públic un comunicat arran de la detenció de l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, i d’almenys nou persones més per prevaricació, malversació i falsedat documental en la concessió de subvencions i contractes menors a la Taula del Tercer Sector Sitges-Garraf i una cooperativa del municipi. En l’escrit, la formació republicana destaca que Carbonell i el prop Ajuntament de Sitges ja van posar en coneixement d’equips jurídics els fets objecte d’investigació, en detectar “presumptes irregularitats”.

    El partit ha afegit que tot seguit es van aturar les subvencions a l’entitat en qüestió i van iniciar-se expedients per reclamar les subvencions no justificades. Així mateix, i segons el comunicat del propi Ajuntament, es disposarien d’informes tècnics que “descarten qualsevol tipus de responsabilitat ni administrativa ni penal” al voltant de les presumptes irregularitats que investiga la Policia Nacional.

    ERC també reitera el seu compromís amb la gestió “pulcre i transparent” i es reafirma en contra de la corrupció. A més, indica que està recopilant tota la informació necessària per posar-la a disposició dels canals ètics corresponents.

    (Visited 80 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari