El Nobel d’Economia Joseph Stiglitz, a Barcelona: “Sánchez ho ha fet molt bé, em sorprèn que no tingui més suports”

El Premi Internacional Catalunya diu que si PP i Vox governen "augmentaran les tensions regionals"

El Nobel d'Economia Joseph Stiglitz

El Premi Nobel d’Economia Joseph Stiglitz ha lloat les polítiques del president espanyol, Pedro Sánchez, en una trobada de premsa organitzada pel Govern aquest dimecres. “Sánchez ho ha fet molt bé, em sorprèn que no tingui més suport”, ha dit l’economista estatunidenc quan li han preguntat per les eleccions generals del 23-J.

Fins i tot ha contrastat el seu perfil “raonable i intel·ligent” amb el caràcter “divisiu” de l’expresident dels Estats Units Donald Trump. Així, el guanyador del Premi Internacional Catalunya d’enguany ha avisat que si PP i Vox governen a Espanya “augmentaran les tensions regionals” i les desigualtats socials.

Stiglitz ha estat guardonat amb el Premi Internacional Catalunya, que rebrà dijous del president de la Generalitat, Pere Aragonès. Des del Govern destaquen el “pragmatisme transformador” de l’economista, així com la seva “implicació” en la “voluntat transformadora i millora de l’economia i el món”. “Més enllà de l’idealisme, Stiglitz ensenya com és possible contribuir a un món més just, pròsper, verd, feminista i, per tant, més lliure”.

(Visited 151 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari