Trias anuncia una oposició “molt més dura” que la d’ERC

L'alcaldable de Junts vol evidenciar l'"enredada" que atribueix a Collboni i preveu marxar el setembre o l'octubre

Xavier Trias

L’alcaldable de Junts i guanyador de les eleccions municipals a Barcelona, Xavier Trias, ha anunciat a Betevé aquest dilluns que faran una oposició al socialista Jaume Collboni “molt més dura” que la que va fer ERC al govern de coalició que va compartir Ada Colau amb Collboni l’anterior mandat.

Trias ha justificat aquesta duresa adduint que “ells són durs amb nosaltres” i el fet “que el senyor Collboni acabi amb els comuns és una enredada tan gran a la població que ho hem de deixar evident”. A més, ha afegit que vol fer evidents “les contradiccions”, però que “no farem coses que perjudiquin la ciutat de Barcelona”.

En la mateixa entrevista, Trias ha assegurat que havia quedat amb Collboni i amb l’alcaldable del PP, Daniel Sirera, “que si canviaven la seva posició em trucarien”. Finalment, el suport de populars i comuns ha donat l’alcaldia aquest dissabte a Collboni, en perjudici de Trias.

Pel que fa al seu futur com a regidor, Trias ha considerat que “el lògic” és que deixi l’Ajuntament de Barcelona el setembre o l’octubre, i ha garantit que “no prendré els torrons” al consistori.

Trias deixarà un grup amb 11 regidors, encapçalat per figures com les exvicepresidentes de la Generalitat Neus Munté (número 2) i Joana Ortega (6), els exconsellers Victòria Alsina (4), Damià Calvet (5) i Ramon Tremosa (10), Jordi Martí (3) i Josep Rius (7), excap de gabinet de l’expresident català Carles Puigdemont.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari