La CUP contracta seguretat privada “de la mateixa corda política” per moure’s per Madrid

Mireia Vehí diu que "hem de garantir la nostra integritat física" i que amb la policia "no controles qui tens al costat"

La diputada de la CUP al Congrés, Mireia Vehí

La diputada de la CUP al Congrés i candidata a les eleccions del 23 de juliol Mireia Vehí ha dit que la CUP contracta seguretat privada perquè els seus diputats puguin moure’s per Madrid. En una entrevista a RTVE ha explicat que en determinats moments el partit ha hagut de posar seguretat als seus membres per “garantir la seva integritat física”.

Vehí ha explicat que busquen personal que sigui “de la mateixa corda política” perquè a la policia “no controles qui tens al costat”. “Sembla una pel·lícula, però l’extrema dreta existeix i té poder tant a mitjans com a cossos policials”, ha afegit.

D’altra banda, Vehí s’ha referit a les eleccions espanyoles del 23-J i ha alertat que l’abstenció no és una solució. “Per molt enfadada i decebuda que la gent estigui sobre la situació de les esquerres i l’independentisme, millora la situació que la dreta, l’extrema dreta i el PSC tinguin cada vegada més institucions? Nosaltres pensem que no”, ha explicat, i ha afegit que sinó “s’obrirà un cicle conservador”.

La candidata de la CUP al Congrés també ha retret al PSOE i a Unides Podem que hagin estat “porucs amb el poder i els poderosos” i creu que això fa que hi hagi “un camí per córrer ample des de l’esquerra independentista”. Vehí no s’ha volgut situar en l’escenari de donar suport a un govern de PSOE i Sumar per evitar que governin PP i Vox, però ha assenyalat que el que ells han demanat sempre és un referèndum.

(Visited 88 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari