Trias assegura que renunciarà després de “posar ordre” al grup municipal

El cap de llista de Junts està d'acord amb un pacte amb el PSC a la Diputació de Barcelona

    L'alcaldable de Junts a Barcelona, Xavier Trias, parla durant el consell nacional del partit (ACN)

    El candidat de Trias per Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat que renunciarà i no seguirà a l’Ajuntament, però ha apuntat que primer ha de “consolidar i posar ordre” en el grup municipal. “És una decisió ferma, no m’estaré quatre anys, però no sé quants dies o mesos m’estaré”, ha dit a TV3. Trias ha remarcat que prendrà la decisió amb el seu partit i amb la seva candidatura, que cal que es “carregui de força” després del “sotrac” de dissabte.

    Trias ha reiterat la seva “indignació” pel que va passar dissabte a l’Ajuntament de Barcelona. A parer seu, aquest és un sistema electoral “democràtic”, però en casos com aquest “es demostra que permet una mena de negociacions estranyes que jo crec que no són bones per a la democràcia”. “Seria millor una segona volta”, ha dit. Ha afegit que això ha passat en molts llocs i “cadascú es pot sentir molest per una cosa o per una altra”.

    Pel que fa al seu futur, ha indicat que la decisió de marxar és “ferma”. Ara bé, ara vol “posar ordre” en el grup municipal, perquè és un equip que es va construir “per governar”. De fet, aquesta mateixa tarda es reunirà amb ells. Després de descartar anar a les llistes del 23-J, Trias ha subratllat que “s’ha guanyat la jubilació” i ha explicat que en uns dies marxarà de viatge.

    Sobre un possible pacte entre Junts i PSC a la Diputació de Barcelona, el cap de llista de Junts ha assegurat que ell té un “gran respecte” per l’alcaldessa de l’Hospitalet, la socialista Núria Marín, perquè “és una persona que manté la paraula”. En la mateixa línia, també ha dit que té “un gran respecte” per Antoni Balmón. “Si m’escoltessin a mi… Jo no estic en desacord amb aquest pacte. Que jo estigui enfadat i indignat no vol dir que nosaltres a la vida no siguem intel·ligents. No podem estar fora del món, i nosaltres hem d’estar amb capacitat de poder governar i tirar endavant les coses”, ha resumit.

    (Visited 106 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari