Capella reclama al govern central signar el conveni de la Ronda Nord

La nova consellera de Territori recrimina al PSC que vulgui "introduir coses que l'acord no diu"

La consellera Ester Capella

Ester Capella, la nova consellera de Territori de la Generalitat, ha dit aquest dimecres al Parlament de Catalunya que ha traslladat a la ministra de Transports, Raquel Sánchez, la seva disposició per signar ja el conveni sobre la ronda nord de la B-40.

“Nosaltres estem preparats. Quan firmem el conveni?“, ha assegurat Capella que va preguntar a la ministra aquest dimarts, en la seva estrena al capdavant del Departament de Territori.

Capella, a més, ha demanat al PSC signar l’acord en els termes pactats en els pressupostos i els ha retret la intenció d'”introduir coses que l’acord no diu”. A més, ha considerat que seria un “win-win” (una victòria per a tots), i que espera del govern d’Espanya que “faci tot allò que ha de fer i que fa molt de temps que incompleix”.

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha explicat aquest dimarts que l’executiu de Pere Aragonès assumeix que no tancarà un acord definitiu amb l’Estat sobre les obres de la ronda nord de la B-40 al Vallès fins a, com a mínim, després de les eleccions generals del 23 de juliol.

(Visited 58 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari