ERC pacta amb PSC governar plegats a les diputacions de Lleida i Tarragona, sense Junts

Els republicans presidiran les dues institucions, segons un comunicat conjunt les dues formacions

El president del govern català, Pere Aragonès, i el líder del PSC, Salvador Illa, encaixant les mans (ACN, Sílvia Jardí)

ERC ha pactat amb el PSC per governar plegats a les diputacions de Lleida i Tarragona deixant fora Junts. Així ho han anunciat les dues formacions en un comunicat conjunt aquest dimarts a la tarda. Les dues diputacions estaran presidides per “una persona electa nomenada per ERC”, segons apunta el comunicat.

A Tarragona ERC i PSC defensen que tenen “bona entesa” i s’emplacen “blindar-se de les dinàmiques polítiques d’àmbit nacional” perquè mantenen “posicions discrepants”, mentre que a Lleida destaquen que buscaran la “cohesió territorial” i la “lluita contra les desigualtats”:

Poc abans del comunicat conjunt d’ERC i el PSC, el diari Ara avançava que Junts havia ofert a ERC compartir les presidències de les diputacions de Tarragona i Lleida, tal com ha confirmat posteriorment l’ACN.

(Visited 61 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari