Aragonès espera un acord per impedir que Aliança Catalana governi Ripoll

"Les posicions extremes, i especialment d'extrema dreta, s'han d'aturar a tot arreu", considera el president de la Generalitat

El president de la Generalitat, Pere Aragonès (ACN)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha manifestat aquest dilluns la seva confiança que ERC, Junts, el PSC, la CUP i Som-hi Ripoll tancaran un pacte de govern per impedir que governi Ripoll la formació ultranacionalista Aliança Catalana, guanyadora en aquest municipi de les eleccions del 28-M.

“Les posicions extremes i especialment d’extrema dreta s’han d’aturar a tot arreu. Hi ha una majoria democràtica a Ripoll que ho pot fer possible. Espero que hi pugui haver un acord entre les diferents forces polítiques que permeti que l’extrema dreta no governi a Ripoll”, ha manifestat el president català.

A més, Aragonès ha alertat que l’extrema dreta, més enllà de les paraules que faci servir i que “es pugui disfressar amb pell de xai”, “és una clara enemiga de la cohesió social”.

El president de la Generalitat ha fet aquestes declaracions després que la líder de Junts i expresidenta del Parlament, Laura Borràs, es mostrés favorable a deixar que Aliança Catalana governi Ripoll pel fet d’haver estat la força més votada.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari